top of page

VOORWAARDEN

Artikelen worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld en beschreven. Afwijkingen in kleur, type, tekst zijn echter voorbehouden.

Met het plaatsen van een bestelling, geeft de klant aan akkoord te gaan met de betalings- en leveringsvoorwaarden zoals hieronder omschreven.

PRIJZEN

De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW.
Verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Voor het afronden van de bestelling worden de verzendkosten vermeld. Prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen boven de €100 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

VERZENDEN​

Ik streef ernaar de bestelling binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

RETOURNEREN

Ik doe er alles aan om u via onze site goed te informeren over onze artikelen. Mocht een artikel toch niet aan uw verwachting voldoen dan kan het onder bepaalde voorwaarden geruild of geretourneerd worden.

Retourneren of ruilen van artikelen kan alleen wanneer de artikelen nog in originele staat van verzending zijn. Kosten voor retournering zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen die onvoldoende zijn gefrankeerd worden geweigerd. 

 

Het retourneren van patroonbladen is niet mogelijk. 

Retourneren of ruilen kan in ALLE gevallen ALLEEN NA OVERLEG met en dient binnen 3 werkdagen na ontvangst van het artikel te zijn gemeld.

KLACHTEN

Wij dragen er zorg voor uw bestelling correct af te handelen. Mochten er desondanks klachten zijn dan hoor ik dat graag van u en zoeken we naar een passende oplossing.

bottom of page